Adverteren op Instagram

Waarom adverteren op Instagram?

Adverteren op social media kanalen zoals Instagram wordt steeds populairder. Waarom Instagram advertenties? Allereerst biedt adverteren via Instagram veel meer mogelijkheden dan adverteren in ‘ouderwetse’ media als kranten en vakbladen. Instagram maakt het mogelijk om advertenties gericht te vertonen, op basis van interesses, leeftijd, geslacht, regio’s en postcodegebieden. Dit maakt adverteren via Instagram extreem effectief.

Eén van de andere grote voordelen van Instagram advertenties is de nauwkeurige meetbaarheid van resultaten. Hoe vaak wordt je Instagram advertentie bekeken? Door wie? Op welk moment klikken mensen verder en welke producten en diensten worden uiteindelijk gekocht door je doelgroep? Deze informatie is zeer interessant en natuurlijk cruciaal bij het optimaliseren van je advertentiestrategie op Instagram.

Neem contact met ons op →

Instagram advertenties uitbesteden

Sinds een paar jaar haalt Instagram het minder populair wordende Facebook steeds verder in. Het aantal gebruikers van Instagram blijft groeien en de mogelijkheden om te adverteren via onder andere stories en video’s worden steeds verder uitgebreid. Met name mensen van veertig jaar en jonger nemen afscheid van Facebook en vinden in het vlottere, meer visueel georiënteerde Instagram een social media platform dat beter past bij hun interesses en leefwereld. Maakt jouw doelgroep actief gebruik van Instagram? Dan is adverteren op Instagram een zeer interessante mogelijkheid om jouw producten en diensten doelgericht onder de aandacht te brengen.

Hoe adverteren op Instagram? Hoeveel kost adverteren op Instagram? Bureau Magneet, gespecialiseerd in online advertising, neemt je graag mee in de verschillende mogelijkheden die Instagram Ads biedt. Onze specialisten werken volgens een praktische werkwijze en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Instagram Ads.

Bureau Magneet maakt graag kennis met je en bespreekt samen met jou hoe jouw producten en diensten optimaal onder de aandacht kunnen worden gebracht via adverteren op Instagram. Bureau Magneet levert altijd maatwerk dus je bent verzekerd van een advertentiestrategie die past bij jouw wensen, doelstellingen en advertentiebudget.

Specialist in Instagram Ads

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf te adverteren via Instagram. Toch zien we dat steeds meer organisaties kiezen voor het uitbesteden van hun Instagram advertenties. Vaak omdat een specialist in Instagram Ads het platform tot in detail kent en hierdoor precies weet hoe jouw advertentiebudget optimaal kan worden ingezet. Zo haal je altijd het maximale resultaat uit je investering.

Overweeg jij het uitbesteden van je Instagram advertenties? De Instagram specialisten van Bureau Magneet leren jouw bedrijf, wensen en doelstellingen graag kennen in de vorm van een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Is er een wederzijdse klik? Dan gaan we aan de slag met een strategie die volledig aansluit op jouw plannen voor de toekomst. Maak een afspraak voor een telefonische kennismaking of een gesprek op ons kantoor in Venlo.

Neem contact met ons op →