Diensten

Bureau Magneet ontwikkelt online marketing strategieën. Door middel van scherpe data analyses brengen we cijfers tot leven en weten we huidige en nieuwe doelgroepen te bereiken. We werken samen aan een "plan de campagne" en bovenal een positief online resultaat. Van A tot Z en beyond!

Strategie

We duiken met de neus in de cijfers en gaan aan de slag met het samenstellen van een messcherpe strategie. Een strategie die van potentiële klanten, trouwe klanten maakt.

Digital Marketing

We combineren data met slimme digitale marketingoplossingen, strategie en content om huidige en nieuwe doelgroepen te bereiken.

360° e-commerce

Wij ondersteunen bedrijven door e-commerce te benaderen in de breedte. Onze analyses en inzichten worden ontwikkeld vanuit een 360 graden benadering, waardoor we jouw bedrijf klaarstomen voor de toekomst.

Data & Analyse

We helpen je met het verzamelen en beoordelen van waardevolle klantdata. Want uiteindelijk wil je een marketingboodschap die aansluit op je doelgroep.

Branding & Advertising

Het online vermarkten van je merk en producten, het creëren van awareness, zichtbaar zijn, op het juiste moment en met een messcherpe tone-of-voice.