Diensten

360° e-commerce

E-commerce is simpelweg de studie van het online verkopen van diensten of producten. In tijden dat potentiëlele klanten op verschillende momenten en op verschillende devices in aanraking komen met je merk gaat het niet alleen om het verkopen. Tegenwoordig draait het om de perfecte customer journey. Magneet ondersteunt bedrijven door e-commerce te benaderen in de breedte. Onze analyses en inzichten worden ontwikkeld vanuit een 360 graden benadering, waardoor we jouw bedrijf klaarstomen voor de toekomst.

Een customer journey is simpelweg de 'reis' die een klant aflegt om tot de aankoop van jouw product of dienst over te gaan. Door in kaart te brengen welke touch-points relevant zijn maken we van potentiële klanten, trouwe klanten. Door deze momenten met elkaar te verbinden bereiken we een 360 graden e-commerce perspectief. Dat doen we niet alleen. Samen met onze klanten stippelen we vanuit onze analyse een doordachte, snelgroeiende en unieke strategie uit. Een strategie die aansluit op de markt, die we kunnen bijsturen en jouw product of dienst centraal zet.

Diensten

Social media marketing / Zoekmachine adverteren (SEA) / Zoekmachine optimalisatie (SEO) / Video & Youtube / Display advertising / Marketing automation / Google Ad Grants voor non-profits / Strategie / Getarget adverteren

Camps & Camps
Bekijk case
Calico Jack
Bekijk case