Diensten

Branding & Advertising

Het online vermarkten van je merk en producten, het creëren van awareness, zichtbaar zijn, op het juiste moment en met een messcherpe tone-of-voice. Weet jij wat het onderscheidend vermogen van je merk of organisatie is en kun je tegen een stootje in een steeds veranderende wereld?

Vrijetijds- en groenliefhebbers bereikt
Campagnes
Display campagnes
SEA campagnes

Als merk wil je keer op keer voldoen aan de hoge verwachtingen van je doelgroep. Bureau Magneet combineert traditionele processen met het beste wat data en technologie te bieden heeft. Een merk met hart en ziel, dat met zijn tijd mee durft te gaan en niet bang is om nieuwe technieken uit te proberen. We combineren slimme digitale marketing oplossingen met strategie en content die de doelgroep aanspreekt. Onze aantrekkingskracht zorgt voor meetbaar resultaat!

Een specifieke vraag of op zoek naar een partner met specifieke kennis van zaken? Bekijk ons diensten pakket en neem vrijblijvend contact op.

Social media marketing / Zoekmachine adverteren (SEA) / Zoekmachine optimalisatie (SEO) / Video & Youtube / Display advertising / Marketing automation / Google Ad Grants voor non-profits / Strategie / Getarget adverteren

ikwileenstartershypotheek .nl

Starters bereiken op het juiste moment en op de juiste plaats.

Bekijk case