Diensten

Digital Marketing

Magneet ondersteund bedrijven en merken in het behalen van hun online doelen om hun bedrijf te laten groeien. We combineren data met slimme digitale marketingoplossingen, strategie en content om huidige en nieuwe doelgroepen te bereiken.

Mensen bereikt
Campagnes
Zoekwoorden
Conversies

In een steeds veranderende en dynamische onlinewereld is relevant zijn en in de juiste context een van de belangrijkste pijlers. Je weet natuurlijk allang dat het niet alleen om het zenden van informatie gaat. De relatie met je klant is een interactie. De kracht zit hem in het plaatsen van de juiste content, op het juiste moment. En, waarbij je een specifiek profiel aanspreekt met het juiste verhaal, in de juiste context.

Diensten

Een specifieke vraag of op zoek naar een partner met specifieke kennis van zaken? Bekijk ons diensten pakket en neem vrijblijvend contact op.

Social media marketing / Zoekmachine adverteren (SEA) / Zoekmachine optimalisatie (SEO) / Video & Youtube / Display advertising / Marketing automation / Google Ad Grants voor non-profits / Strategie / Getarget adverteren