Wij helpen ambitieuze bedrijven groeien

SEO

Met SEO of zoekmachine optimalisatie zorgen we ervoor dat de doelgroep jou op het juiste moment in online zoekmachines kan vinden zonder dat je hiervoor betaald. We noemen dit de organische zoekresultaten die zichtbaar zijn bovenaan de pagina van de zoekmachine. Oriëntatie begint in negen van de tien gevallen online en voornamelijk door middel van een zoekmachine. Als jouw doelgroep op zoek is naar een product of dienst die jij aanbiedt wil je deze immers op jouw website hebben. Door middel van verschillende technieken zorgen we ervoor dat jouw website bovenaan de organische zoekresultaten komt.

Oriëntatie begint in negen van de tien gevallen online en voornamelijk door middel van een zoekmachine.

Hoe Zoekmachine optimalisatie bij kan dragen aan jouw succes.

Je bent op zoek naar een dienst of product. Waar begin je? Google of toch Bing? Afhankelijk van de doelstellingen van jouw bedrijf zorgen we ervoor dat jij bovenaan de zoekresultaten komt. Voordat we aan de slag gaan doen we een uitgebreide zoekwoorden analyse. Waar liggen kansen, wat heb je al bereikt, is je website geoptimaliseerd voor SEO en hoe kan jouw bedrijf thought leader worden binnen haar vakgebied. Aan de hand van data brengen we alles in kaart en stippelen we een kraakheldere strategie uit. Op naar meer traffic, converterende website bezoekers, leads en online resultaat!

Zoekmachine optimalisatie door Bureau Magneet

Waarom zou je SEO optimalisatie door Bureau Magneet laten uitvoeren?

  • Je zit niet vast aan een contract want onze diensten zijn maandelijks opzegbaar. Een mooie stok achter de deur voor ons om resultaat te blijven behalen.
  • Het succes van SEO wordt voor een groot deel bepaalt door samenwerking. We hebben jouw input nodig om het maximale te behalen.
  • Je betaalt voor werkzaamheden waar je echt wat aan hebt. We gebruiken onze jarenlange ervaring en eindeloze hoeveelheid kennis om jou website naar de top van Google te brengen.
  • We vertellen wat we doen en waarom we dat doen. Daarnaast zorgen we voor overzichtelijke rapportages waardoor we transparant te werk gaan.
  • Google en andere zoekmachines veranderen doorlopend. We blijven altijd op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen zodat we de beste strategieën kunnen bouwen.

Wil je graag zonder advertentiekosten meer verkeer naar je website halen? Vraag ons dan om een SEO analyse. We laten je graag weten welke mogelijkheden er zijn.