Wij helpen ambitieuze bedrijven groeien

Website

Dat een goede website onmisbaar is, lijkt ons duidelijk. Echter, wat is een goede website? Als het aan ons ligt is dit een website die gebruiksvriendelijk en schaalbaar is voor jouw organisatie. Daarbij is het ook een middel dat jouw unieke verhaal in één oogopslag over kan brengen en bijdraagt aan jouw bedrijfsdoelstellingen. 🚀

Converterende en onderscheidende websites!

Een onderscheidend en effectief webdesign. De perfecte balans tussen mooi en doeltreffend. Dat staat centraal in het webdesign.Ook hier beginnen we met een goed, strategisch fundament. Zo doen we onderzoek naar je huidige website, kijken we naar de customer journey, bepalen we samen de doelstellingen en de strategie voor jouw nieuwe website. Een goed webdesign is enerzijds mooi en onderscheidend. Anderzijds draagt het direct bij aan jouw doelstellingen en geeft het de bezoeker een optimale gebruikservaring. Voor nu, maar vooral ook voor de toekomst.

Een logische structuur en een heldere funnel

Jouw websitebezoeker komt bij jou terecht met een reden. Waar is hij of zij naar op zoek? Hoe kan je hem of haar zo snel mogelijk helpen? Dat zijn de vragen die centraal staan bij het uitwerken van de flowchart en wireframes. Als het ware de blauwdruk van jouw nieuwe website.

In de flowchart visualiseren we de route die de bezoeker aflegt binnen de website of webshop. Zo creëren we een heldere funnel voor de websitebezoeker. Wanneer deze route helder is, gaan we aan de slag met de wireframes. Dit is de houvast voor de opbouw, de indeling en het design van jouw nieuwe website.

Mobile is geen trend, mobile is alles!

Mobile devices zullen een steeds belangrijkere plek innemen. Het is veel meer dan een telefoon of tablet. Het is je persoonlijke hub voor al je data, zoals je portemonnee, bankzaken, persoonlijke gegevens, etc. Mobile first is daarom geen trend, mobile is leading. Een effectief design draait om de optimale gebruikservaring voor de gebruiker. Dan begin je dus precies daar waar die gebruiker te vinden is. Het zal dus geen verrassing zijn dat we met een mobiel design beginnen. En laat Google dat nu net steeds belangrijker vinden met de ‘mobile first indexing’.

Wordpress CMS

WordPress is de basis voor jouw nieuwe website. In de afgelopen jaren hebben we hier een grote expertise in ontwikkeld wat maakt dat WordPress voor ons geen geheimen meer kent. En dus ook geen beperkingen. Als grootste CMS (Content Management Systeem) van de wereld heeft het veel voordelen. En uiteraard vertellen we je daar graag meer over.

Open source en dus continu in ontwikkeling.

En dat betekent dat het een ideaal CMS is voor de toekomst, want het blijft zich door ontwikkelen. Zo weet je dat je een investering doet in de toekomst. Ontwikkelaars over de hele wereld kunnen toevoegingen doen omdat het een open-source systeem betreft. Buiten het feit dat het open-source is, is het een van de meest uitbreidbare CMS-systemen, is het gemakkelijk in gebruik en bestaat het al meer dan 10 jaar. Reden genoeg dus om met WordPress aan de slag te gaan!

Geen templates, alleen maatwerk.

Binnen WordPress zijn er allerlei thema’s beschikbaar. Dit zijn kant-en-klare websites die gemakkelijk op maat te maken zijn voor jouw organisatie. Bij Magneet ontwikkelen we niet op basis van templates, maar ontwikkelen we enkel maatwerk. We beginnen dus met een leeg vel en kunnen van A tot Z de website op maat ontwikkelen. Dit brengt veel voordelen met zich mee. We koppelen dit maatwerk template later aan het WordPress CMS zodat de websitebezoeker en –beheerder wel de voordelen heeft van het WordPress CMS.