Wij helpen ambitieuze bedrijven groeien

SEA

Met zoekmachine adverteren, ook vaak omschreven als SEA of Search Engine Advertising, zorgen we ervoor dat de doelgroep jou op het juiste moment online kan vinden. Dit doen we voornamelijk via online zoekmachines Google en Bing. Door het gebruik van specifieke zoekwoorden zorgen we ervoor dat jou SEA advertenties alleen worden vertoond bij kwalitatieve en relevante zoekopdrachten. Wij zijn een Google Certified Partner en kunnen je helpen met alle facetten van SEA. Denk aan Google Ads, Google Shopping en Google Remarketing.

Oriëntatie begint in negen van de tien gevallen online en voornamelijk door middel van een zoekmachine.

Hoe Zoekmachine adverteren bij kan dragen aan jouw succes.

Zoekmachine adverteren is een effectieve manier om meer uit je website of webwinkel te halen. Op basis van vraaggestuurd adverteren zorgen we ervoor dat de consument jouw product of dienst meteen kan vinden. Wij zorgen ervoor dat we exact op de juiste zoekwoorden bieden zodat jouw tekstadvertenties bovenaan de pagina met zoekresultaten komt. Je wil immers zichtbaar zijn op het moment dat iemand actief zoekt naar de producten of diensten die jij aanbiedt. Dit doen we aan de hand van zeer specifieke zoekwoorden targeting in combinatie met tekstadvertenties en landingspagina’s die aansluiten op de vraag die aan Google gesteld wordt.

Ook als je doelgroep niet meteen beseft dat jouw product of dienst de oplossing voor haar vraag is, zetten we zoekmachine advertenties in. We zetten dan juist in op algemene en generieke zoekwoorden om relevante en kwalitatieve bezoekers naar je website te krijgen. Timing in combinatie met de juiste boodschap is key!

Zoekmachine optimalisatie door Bureau Magneet

Waarom SEA uitbesteden aan Bureau Magneet?

  • We zijn al ruim 6 jaar Google Certified Partner;
  • Je zit niet vast aan een contract want onze diensten zijn maandelijks opzegbaar. Een mooie stok achter de deur voor ons om resultaat te blijven behalen;
  • We zijn gespecialiseerd in alles aspecten van SEA, zoals Google Ads, Google Shopping, Remarketing en Bing Ads;
  • Je betaalt voor werkzaamheden waar je echt wat aan hebt. We gebruiken onze jarenlange ervaring en eindeloze hoeveelheid kennis om jou website naar de top van Google te brengen;
  • We hebben geen geheimen en zorgen voor overzichtelijke rapportages waardoor we transparant te werk gaan;
  • Onze specialisten zijn niet te beroerd om zaken uit te leggen. Service is een belangrijke pijler bij Magneet;
  • Google en andere zoekmachines veranderen voortdurend. We blijven altijd op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen zodat we de beste strategieën kunnen bouwen.

Wil je graag aan de slag met zoekmachine adverteren (SEA) en meer groei realiseren? Vraag ons dan naar de mogelijkheden. Onze SEA specialisten geven je graag advies.