Display adverteren

Display adverteren is het verspreiden van je boodschap of producten middels banners op websites aan je doelgroep, op het juiste moment. Miljoenen websites bieden advertentie ruimte aan, inclusief Youtube, apps en de grootste websites van Nederland. Maar, welke mogelijkheden zijn er geschikt voor jou? Afhankelijk van wat de doelstellingen zijn kijken we samen naar de beste manier om display adverteren in te zetten.

Google display Netwerk

Display adverteren kan tegenwoordig heel gericht, op basis van doelgroepen, profielen, onderwerpen, zoekwoorden of specifieke websites. Google heeft het grootste affiliate netwerk ter wereld waardoor je display campagnes overal waar je maar wil online kunt laten zien.

Youtube


Wist je dat 60% van de mensen die naar een video gekeken hebben zich 48 uur later nog kan herinneren wat er in de video is vertoond en verteld? Bij lezers is dit slechts 10%. Er vanuit gaande dat we lezen om informatie te consumeren en het niet uit ons hoofd willen leren.

Bij Youtube advertenties kiest de gebruiker zelf of de advertentie interessant of relevant is door deze wel of niet over te slaan. De gebruiker bepaalt zo zelf of hij tot de doelgroep behoort. Daarnaast betaal je alleen als je doelgroep de video min. 30 seconden heeft bekeken, doorklikt naar je website of Youtube kanaal. Het branding effect is hierdoor maximaal.

Remarketing

Met remarketing kunnen we eerdere website bezoekers advertenties laten zien betreffende specifieke producten of onderdelen van de website die ze eerder hebben bekeken. Op deze manier zorg je ervoor dat potentiële klanten in contact blijven met je organisatie.

Creatieve media inkoop

148 minuten! Dat is de gemiddelde luisterduur van een Spotify gebruiker per dag. 2,7 Miljoen! Dat is het aantal dagelijkse unieke bezoekers op de mobiele website, IOS en Android app van NU.nl. Naast het breed uitzetten van banners op uiteenlopende websites kijken we ook naar andere creatieve mogelijkheden om online zichtbaarheid te genereren. Denk bijvoorbeeld aan een site take-over op nu.nl of adverteren binnen Spotify.

Ontwikkeling display banners

Als specialist in online advertising ontwikkelen we al jaren campagnes voor onze klanten. Zo ook geanimeerde of statische banners inzetbaar voor verschillende kanalen. We ontwerpen banners en advertenties die werken, met een call to action waarop geklikt wordt en geschikt voor o.a. Google Adwords, Youtube, Facebook, Instagram, DoubleClick en meer.