LinkedIn adverteren

Waarom adverteren op LinkedIn?

Met bijna vijf miljoen gebruikers wereldwijd is LinkedIn één van de populairste social media platformen om zakelijk te netwerken. In Nederland maken bijna 800.000 mensen dagelijks gebruik van LinkedIn.

Voor professionals en bedrijven die hun vacatures, diensten en producten onder de aandacht willen brengen is LinkedIn een uitermate geschikt social media kanaal.

LinkedIn Ads biedt de mogelijkheid om doelgericht te adverteren richting doelgroepen uit specifieke regio’s en mensen met een bepaalde professionele achtergrond of expertise. Doelgericht, meetbaar en daardoor bijzonder effectief voor het behalen van jouw zakelijke doelstellingen.

Neem contact met ons op →

LinkedIn advertenties uitbesteden

Bureau Magneet uit Venlo is gespecialiseerd in online advertising en ondersteunt je graag wanneer je wilt starten met adverteren op LinkedIn. ‘Wat kost adverteren op LinkedIn?’, is een vraag die de LinkedIn specialisten van Bureau Magneet regelmatig te horen krijgen. De kosten van adverteren op LinkedIn hangen natuurlijk volledig af van de wensen en doelstellingen van jouw organisatie. Je bepaalt zelf je budget maar het resultaat van adverteren via LinkedIn hangt onder andere af van wat je precies wilt promoten en welke advertentie activiteiten je concurrenten al ondernemen op LinkedIn.

We kunnen je vooraf dus helaas niet precies vertellen wat het kost om een LinkedIn advertentie te maken. Wél kunnen we jou perfect adviseren over welke advertentiestrategie op LinkedIn goed past bij de wensen en doelstellingen van jouw organisatie. Dit advies brengen we uit aan de hand van een overzichtelijke werkwijze die jou stap voor stap meeneemt naar resultaatgerichte online advertising.

Bureau Magneet levert altijd maatwerk. Hierdoor ben je bij ons verzekerd van een strategie die past bij jouw organisatie. Daarnaast zorgt onze aanpak voor een optimale verdeling van het door jou beschikbaar gestelde advertentiebudget.

Specialist in LinkedIn Ads

Overweeg jij het uitbesteden van je LinkedIn advertenties? Ben jij op zoek naar een specialist in LinkedIn Ads die jou van A tot Z ondersteunt in analyse, strategie en monitoring? De experts van Bureau Magneet helpen je graag verder in het behalen van maximaal online resultaat via LinkedIn adverteren.

Maak een afspraak
voor een vrijblijvende kennismaking met Bureau Magneet. Je bent welkom op ons kantoor in hartje Venlo. Samen bespreken we je wensen, doelstellingen en budget en bekijken we hoe we je het beste kunnen helpen. Klikt het? Dan starten onze LinkedIn experts met een grondige analyse van je huidige statistieken en maken we een stappenplan waarmee we werken richting een optimale online advertising strategie voor jouw bedrijf op LinkedIn.

Neem contact met ons op →