Marketing bureau Roermond

Online marketing voor bedrijven in Roermond

Op zoek naar een ervaren marketing bureau in de buurt van Roermond? Bureau Magneet is gespecialiseerd in online marketing en staat je bij in het opzetten en uitvoeren van een doelgerichte online marketingstrategie voor jouw bedrijf. Ons team van online marketing specialisten staat dagelijks voor je klaar.

SEA specialist

Steeds meer bedrijven begrijpen dat online adverteren een essentieel onderdeel is van hun marketingstrategie. In tegenstelling tot offline adverteren is online adverteren 100% meetbaar. Je weet dus precies wat je uitgeeft aan je online advertenties en hoeveel je investering uiteindelijk oplevert in omzet. Bij online adverteren spelen SEO en SEA een belangrijke rol. SEO staat voor search engine optimization oftewel: het optimaliseren van je online vindbaarheid voor zoekmachines als Google. SEA staat voor search engine advertising oftewel: adverteren in zoekmachines als Google.

Bureau Magneet staat je in de vorm van een heldere werkwijze bij in het opzetten van een slimme strategie waarmee jouw bedrijf doelgericht en efficiënt aan de slag kan. Je ontvangt maandelijks een overzicht van de behaalde resultaten en eerlijk en deskundig advies dat helpt om je strategie te finetunen. Bureau Magneet levert altijd maatwerk, want alleen met een strategie die past bij jouw doelstellingen en wensen kom je verder.

Hoger in Google met SEO

Wil jij dat jouw bedrijf beter gevonden wordt in zoekmachines? Hoger in Google? Of wil jij adverteren op Google? Bureau Magneet maakt dit voor je waar. Het optimaliseren van je vindbaarheid in zoekmachines kan op verschillende manieren. Door middel van online adverteren ben jij direct zichtbaar voor je klanten. Een andere manier is het optimaliseren van je vindbaarheid in zoekmachines op een meer organische manier, oftewel: SEO.

Door strategisch gebruik van zoekwoorden en zoektermen die passen bij jouw producten en diensten, zorg je organisch, dus zonder advertentiekosten, voor een hogere positie in zoekmachines als Google. Bureau Magneet heeft jarenlange ervaring in SEO advies en optimalisatie voor bedrijven in de regio. Het aantal unieke websitebezoekers en leads stegen dankzij de hulp van Bureau Magneet met aanzienlijke omzetstijgingen als gevolg.

Adverteren op social media

Bureau Magneet helpt je niet alleen beter gevonden te worden in Google: ook wanneer je wil starten met adverteren op social media ben je bij Bureau Magneet aan het juiste adres. Onze experts op het gebied van social media advertising helpen je graag met adverteren op onder andere Facebook, Instagram en LinkedIn. Elk social media platform heeft eigen prijzen en regels rondom adverteren. Bureau Magneet is op de hoogte van alle voorwaarden en houdt ontwikkelingen op alle social media platformen nauwlettend in de gaten. Adverteren op social media met hulp van Bureau Magneet betekent dus dat je altijd gebruik maakt van actuele mogelijkheden en up-to-date statistieken.

Starten met adverteren op onder andere Facebook, Instagram en LinkedIn? Je bent van harte welkom op ons kantoor in Venlo, op ongeveer twintig minuten rijden van Roermond.

Neem contact met ons op →