Online marketing Venray

Online marketing bureau voor bedrijven in Venray

Is jouw bedrijf gevestigd in de buurt van Venray? Ben jij op zoek naar een specialist op het gebied van online marketing en adverteren? Ons team helpt je graag verder met het opzetten en implementeren van een passende online marketing strategie voor jouw bedrijf.

Neem contact met ons op →

SEA specialist

Organisaties begrijpen steeds beter dat online adverteren, SEO en SEA een belangrijk deel uitmaken van hun marketingstrategie. De resultaten van online adverteren zijn zeer nauwkeurig meetbaar, in tegenstelling tot adverteren in kranten, magazines of vakbladen. Hierdoor weet je precies hoeveel je uitgeeft aan advertenties en wat deze investering uiteindelijk betekent voor je omzet. SEO en SEA zijn belangrijke zaken als het gaat over online adverteren.

SEO is de afkorting voor search engine optimization en een hoge SEO-score zorgt ervoor dat je goed vindbaar bent in zoekmachines als Google. Essentieel wanneer je je producten en diensten digitaal in de spotlights wil zetten. SEA betekent search engine advertising: het adverteren in zoekmachines als Google. Bureau Magneet is specialist op het gebied van SEO en SEA en adviseert je graag over de kansen en verbeterpunten in de online zichtbaarheid en vindbaarheid van jouw bedrijf.

De SEA specialisten van Bureau Magneet werken volgens een overzichtelijke en transparante werkwijze. We analyseren hoe je er op dit moment voor staat en helpen je met het opzetten van een doelgerichte online strategie. Bureau Magneet houdt je maandelijks op de hoogte van de resultaten en stuurt bij waar nodig, zodat je doelgericht aan de slag kunt met jouw online marketing.

Hoger in Google met SEO

Google is een zoekmachine en het woord ‘machine’ verklapt het eigenlijk al: Google werkt volgens een bepaalde structuur. Bureau Magneet weet precies hoe deze structuur in elkaar zit en houdt nieuwe ontwikkelingen constant in de gaten. Het algoritme van Google is op verschillende manieren te beïnvloeden, bijvoorbeeld door middel van SEO optimalisatie.

Wil jij beter gevonden worden in Google? Adverteren op Google? Of hoger in Google? Bureau Magneet zorgt ervoor dat de website van jouw bedrijf of specifieke producten en diensten beter gevonden worden in Google. Door middel van diverse technieken rondom zoekwoorden en zoektermen zorgt Bureau Magneet voor meer unieke websitebezoekers, meer websiteverkeer, een hogere conversie en meer leads. Dankzij de expertise van Bureau Magneet zagen al vele bedrijven uit de regio Venray hun omzet stijgen.

Adverteren op social media

Wil jij adverteren op social media? Ook voor adverteren op social media kanalen als Facebook, Instagram en LinkedIn ben je bij Bureau Magneet aan het juiste adres. Onze experts op het gebied van social media advertising helpen je graag op weg of bekijken hoe jouw huidige advertenties nóg meer kunnen opleveren. Je bent van harte welkom op ons kantoor in Venlo, op ongeveer twintig minuten rijden van Venray.