Resultaten

ikwileenstartershypotheek .nl

Op basis van een messcherpe propositie bereiken we de starter binnen het domein waar hij/zij zich het meest comfortabel voelt, namelijk op Facebook en Instagram. De campagne wordt ondersteund door advertenties binnen Google waarbij we bovenaan de eerste pagina komen bij zoekopdrachten die voor starters relevant zijn.

Social Media strategie

De strategie is helder, iedere starter die zich oriënteert op de huizenmarkt volgt een paar (regionale) makelaars op Facebook. Op basis van deze zelf aangegeven interesses in combinatie met geografische en demografische targetting bereiken we de doelgroep.

Iedere starter die een huis heeft gevonden ontvolgt die makelaars ook weer (je wilt natuurlijk niet een leuker huis tegenkomen!). Zo hebben we een zuivere, actieve en makkelijk te bereiken doelgroep die openstaat voor onze boodschap: 1.000 euro minder betalen voor je hypotheek? Dat is niet irritant, maar relevant!

Google zoekadvertenties (SEA)

Met Search Engine Advertising (SEA) zorgen we ervoor dat de doelgroep ikwileenstartershypotheek.nl op het juiste moment online kan vinden. Door gebruik te maken van specifieke zoekwoorden zorgen we ervoor dat advertenties alleen worden vertoond bij kwalitatieve en relevante zoekopdrachten.

Stel, een starter is op zoek naar informatie over hypotheken of wil zijn leencapaciteit online berekenen. Waar begin je? In 9 van de 10 gevallen begint een oriëntatieproces op Google. We zorgen ervoor dat we exact op de juiste zoekwoorden bieden zodat tekstadvertenties bovenaan de pagina met zoekresultaten komt. We willen immers zichtbaar zijn op het moment dat iemand actief zoekt naar de producten of diensten die ikwileenstartershypotheek.nl aanbiedt. Dit doen we aan de hand van zeer specifieke zoekwoorden targeting in combinatie met tekstadvertenties en landingspagina’s die aansluiten op de vraag die aan Google gesteld wordt. Timing in combinatie met de juiste boodschap is ‘key’!

Resultaat

Door ons online alleen te richten op mensen die echt interesse hebben in startersleningen behalen we kwalitatieve resultaten en kan de franchise-formule verder groeien.

Potentiele starters bereikt op Facebook en Instagram
Franchisenemers, and counting!
Meer bezoekers op de website
meer conversies