SEA Limburg

Jouw SEA-specialist in Limburg

Steeds meer bedrijven begrijpen dat online adverteren een essentieel onderdeel is van hun marketingstrategie. In tegenstelling tot offline adverteren is online adverteren 100% meetbaar. Je weet dus precies wat je uitgeeft aan je onlineadvertenties en hoeveel je investering uiteindelijk oplevert in omzet. Bij online adverteren spelen SEO en SEA een belangrijke rol. SEO staat voor search engine optimization oftewel: het optimaliseren van je online vindbaarheid voor zoekmachines als Google. SEA staat voor search engine advertising oftewel: adverteren in zoekmachines als Google.

SEA marketing voor bedrijven in Limburg

Je bent op zoek naar een dienst of product. Waar begin je? Google of toch Bing? We helpen je niet alleen beter gevonden te worden in Google: ook wanneer je wil starten met adverteren op social media ben je bij Bureau Magneet aan het juiste adres. Onze experts op het gebied van social media advertising helpen je graag met adverteren op onder andere Facebook, Instagram en LinkedIn.

De juiste strategie voor jouw onderneming

Wij zorgen ervoor dat we exact op de juiste zoekwoorden bieden zodat jouw tekstadvertenties bovenaan de pagina met zoekresultaten komt. Je wil immers zichtbaar zijn op het moment dat iemand actief zoekt naar de producten of diensten die jij aanbiedt. Dit doen we vaak aan de hand van zeer specifieke zoekwoorden targeting in combinatie met tekstadvertenties en landingspagina’s die aansluiten op de vraag die aan Google gesteld wordt. Ook als je doelgroep niet meteen beseft dat jouw product of dienst de oplossing voor haar vraag is, zetten we zoekmachine advertenties in. We zetten dan juist in op algemene en generieke zoekwoorden om relevante en kwalitatieve bezoekers naar je website te krijgen. Timing in combinatie met de juiste boodschap is ‘key’!

Starten met adverteren op onder andere Facebook, Instagram en LinkedIn? Je bent van harte welkom op ons kantoor in Venlo, Noord-Limburg!