Social Media Marketing

Om op te vallen is het belangrijk om onderscheidend te zijn en optimaal gebruik te maken van social media. Roepen dat je de beste bent, werkt niet meer. Je moet klanten binden door waardevolle en leuke informatie met ze te delen. Maar hoe pak je dat aan? Simpel: doe wat journalisten doen en deel aantrekkelijke verhalen met je publiek. Goede content leidt tot een social brand en dus tot social business.

Content & campagne

Betrek je doelgroep bij je product of dienst, laat ze bewegen, van links naar rechts, inspireer en bind ze aan je merk. Treedt op als een "thought leader" binnen jouw vakgebied en maak van social media een core element van je online strategie. Na een korte analyse gaan we samen aan de slag met een social media strategie en plan van aanpak welke aansluit bij jouw organisatie. In combinatie met een creatief communicatie concept presenteren we je persoonlijk de strategie waarna we samen aan de slag gaan.

Adverteren & activatie

Als creatief online marketing bureau zijn we koning in het bereiken van de juiste doelgroep, op de juiste manier en vanuit een doordachte propositie. En, als we weten waar de doelgroep zich online bevindt halen we nog meer rendement uit jouw advertentie budget.