Social media Venlo

Social media Venlo door Bureau Magneet? Check. Social media is een van onze passies en expertises. We hebben de juiste tools, creativiteit en het vermogen om met de juiste strategie en slimme content jouw bedrijf boven je concurrenten zichtbaar te maken. Wij hanteren een unieke benadering van social media en we zijn niet het typische online marketing bureau dat iedere dag of week dezelfde content produceert en plaatst.

We verdiepen ons grondig in jouw vakgebied en branche. Met de juiste input gaan we aan de slag en bouwen we een gedegen social media strategie die uiteindelijk aansluit op leiderschap, trends, innovatie en jouw bedrijfsdoelstellingen. We hebben de kennis en ervaring om inhoud te produceren die ook wordt gedeeld door de doelgroep die voor jouw bedrijf van belang is.

Social media uitbesteden in Venlo

Heb je wel eens, dat je jezelf blind staart op de berichteditor van Facebook, Instagram of LinkedIn en niet weet wat je moet plaatsen? En dat terwijl je concurrenten dagelijks of wekelijks nieuwe leuke berichten plaatsen waarop veel positieve reacties komen.

Daarom nemen we je social media taken graag over zodat de betrokken personen op de social media kanalen weer klanten van je kunnen worden. Aan de hand van een goede social media strategie beheren we je social media accounts met de juiste tone-of-voice in combinatie met onze creativiteit en originele inhoud.

Goed opvallen in de continue vernieuwde algoritmes van Facebook, Instagram en LinkedIn vergt meer dan een zomaar even een promotie online zetten. Daar is strategie, goede content, vasthoudendheid en creativiteit voor nodig. Daarmee kunnen we jouw online grenzen verleggen.

Resultaat met social media

Als ervaren social media bureau in Venlo weten we hoe we social media succesvol kunnen integreren in een toonaangevende campagne voor maximale resultaten. We concentreren ons op het verhogen van de zichtbaarheid en het genereren van conversies.

Verder houden we de veranderende markt en innovaties op het gebied van social media continue in de gaten waardoor we steeds de eerste zijn die nieuwe tools, functies en ideeën kan implementeren in de strategie. Dit doen we dan ook alleen als we zeker het idee hebben dat het gaat werken.

Wat kun je van ons als social media bureau in Venlo verwachten?

  • Het bedenken en schrijven van content in de tone-of-voice van jouw bedrijf voor de door jou gewenste social media kanalen. Hiermee willen we voor dialoog zorgen en consistente interactie met het publiek op een positieve manier.
  • Het ontwikkelen van een op maat gemaakt social media strategie die in verband staat met jouw bedrijfsdoelstellingen.
  • Het opzetten, instellen en beheren van jouw sociale media accounts. Denk hierbij vooral aan Facebook, Instagram en LinkedIn. Overige social media kanalen is zijn ook mogelijk.
  • Het produceren beeldmateriaal. Denk aan foto's, illustraties, video's en animaties voor social media
  • Het invullen van een contentkalender. Zoals eerder aangegeven, we gaan niet zomaar dingen plaatsen op internet. Een goede timing is onderdeel van een sterke strategie en die timing wordt bepaald door onze contentkalender. We zullen ook niks posten zonder jouw toestemming. Alles wat we maken en opnemen in de contentkalender zullen we met je bespreken.
  • Social media beheer, monitoren, aanpassen, bijsturen en rapporteren. We houden je account voortdurend in de gaten. De resultaten houden we transparant en we rapporteren naar jou toe aan de hand van een live dashboard. Hiermee heb je 24 uur per dag, 7 dagen per week inzicht in de cijfers en plaatsingen, want meten is weten. Hiermee zie je dan ook wat je terug krijgt voor je investering.

Bureau Magneet als social media marketing bureau

Wil je de juiste stappen zetten en samenwerken met hét social media bureau van Venlo? Neem dan eenvoudig contact op met Bureau Magneet via het contactformulier of via 0772083174.