Werken bij Bureau Magneet als contentmarketeer

Kritisch, sociaal, analytisch, maar zeker ook creatief! Jij bent niet voor één gat te vangen en weet wat er speelt. Met jouw toewijding en kennis ben je in staat om mooie resultaten te boeken. Van strategie tot aan optimalisatie: je pakt alles met beide handen aan. Ook niet onbelangrijk: je neemt je collega’s en opdrachtgevers mee in de keuzes die je maakt. Precies daarom willen we jou graag in ons team.

Bureau Magneet is een dedicated online marketing bureau in Venlo. Al meer dan vijf jaar bieden we onze opdrachtgevers full-service ondersteuning op het gebied van online marketing. Dit doen we onder andere voor: Calico Jack, Gemeente Venlo, Kasteeltuinen Arcen, philharmonie zuidnederland, Venlo Partners, Poppodium Grenswerk en Ebus Planten. Even snel een postje inplannen? Daar doen we niet aan! Samen met onze klanten gaan we aan de slag met het opstellen van een heldere online marketingstrategie en werken we toe naar meetbare resultaten.

DSCF0122
14 06 2019 Jacobskapel 102
14 06 2019 Jacobskapel 079
DSCF6762

Segmentatie criteria?

We hopen dat jij voldoet aan onderstaande segmentatie criteria:
- Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
- Je bent 32 - 40 uur per week beschikbaar;
- Je bent niet bang voor een uitdaging;
- Je bent bekend met Facebook Business Manager. Het liefst ook met Google Analytics en GTM ;
- Je bent een echte teamspeler want succes boek je samen;
- Je bent analytisch, legt verbanden en herkent trends;
- Je loopt voorop in je vakgebied en deelt kennis graag met collega’s;
- Je hebt oog voor detail en houdt niet van slordigheidjes;
- Het allerliefst heb je al enige ervaring met het werken aan bureauzijde.

Onze return on investment?

Je gaat werken binnen een jong team van drie mensen in een bedrijf dat momenteel een sterke groei doormaakt. Je werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers binnen uitdagende projecten waardoor een werkweek er nooit hetzelfde uitziet. Een fijn kantoor in hartje Venlo: geen systeemplafond, heerlijke koffie, een gezellige lunch en onvergetelijke borrels met de buren. Bovendien ben je bij ons verzekerd van een ontzettend leerzame en veelzijdige baan. We bieden je een marktconform salaris, veel flexibiliteit en groeien doen we samen!

Like? Stuur ons je CV!

Stuur je CV en motivatie uiterlijk dinsdag 8 december naar info@bureaumagneet.nl.
We nemen dan zo snel als mogelijk contact met je op.