Wij helpen ambitieuze bedrijven groeien

Strategie

We duiken met de neus in de cijfers en laten de data spreken. Voordat we aan de slag gaan wordt er een nulmeting van je huidige resultaten en marketing activiteiten gemaakt. Dit doen we aan de hand van bestaande analytics tools, interviews en andere externe databronnen. Vervolgens gaan we aan de slag met het samenstellen van een messcherpe online marketing strategie. Een strategie die van potentiële klanten, trouwe klanten maakt.

De keuze is reuze! Welke middelen zet je nou in om je doelstellingen te verwezenlijken? Nadat we research gedaan hebben gaan we aan de slag om per kanaal de groeipotentie in kaart te brengen. We bepalen vervolgens samen welke richting we opgaan en er wordt een planning gemaakt die aansluit bij jouw doelstellingen.

Post-its
Key notes
Cijfers gekraakt
Excel sheets

Door het meten van harde en zachte conversies, maar ook door het bestuderen van data worden resultaten doorlopend geanalyseerd. Iedere klant krijgt een wekelijkse of maandelijkse voortgangsrapportage. Zo kunnen onze klanten direct zien hoe hun website, social media kanalen of campagnes presteren. Daarnaast plannen we evaluatiemomenten in om de aanpak te bespreken en waar nodig direct bij te stellen.

We vergelijken de resultaten met de vooraf besproken doelstellingen en KPI's en sturen waar nodig bij. Afhankelijk van wat er wordt afgesproken beheren en optimaliseren we op een maandelijkse, wekelijkse of dagelijkse basis campagnes. Daarnaast voeren we continue analyses uit om het rendement te verhogen.

Pearl Drums Europe
Bekijk case
Calico Jack
Bekijk case