Online marketing Limburg

Online Marketing Limburg door Bureau Magneet! Bureau Magneet is een ervaren online marketing bureau dat gevestigd is in Limburg. Bij ons kun je terecht voor de meest uiteenlopende online marketing vraagstukken. Adverteren op Google? Check. Adverteren op Facebook, Instagram en LinkedIn? Check. Hoger in Google? Check. Nieuwe website laten maken? Check. Meer leads/conversies? Check.

Adverteren op Google (SEA)

Als online marketing bureau in Limburg ondersteunen we bedrijven en instanties met o.a. het inzetten van advertenties op Google. Ook wel het bekende SEA (search engine advertising) genoemd. We ontwikkelen advertentiecampagnes op maat voor verschillende websites en webshops. Hierdoor behalen onze klanten betere resultaten met hun bedrijf door bijvoorbeeld het genereren van conversies of het vergroten van de naamsbekendheid.

Adverteren op Social Media

Social media marketing is een van de meest belangrijke elementen binnen de digitale marketing. Advertentiecampagnes kunnen worden ingezet om naamsbekendheid en conversies te genereren op verschillende social media platformen zoals Facebook, Instagram, YouTube en LinkedIn.

We beginnen nooit zomaar met het uitzetten van campagnes. Van te voren zullen we eerst onderzoek doen en aan de hand van een strategie de potentie met je bespreken. Met een social media strategie kunnen we gericht je doelgroep bereiken.

Social Media beheer

Het uit handen geven van je social media beheer doe je niet zomaar. Dat begrijpen we. Wanneer je social media laat uitbesteden wil je dat de online presentatie ook jouw visie bevat. Daarom maken we bij Bureau Magneet een social media strategie die op één lijn ligt met jouw bedrijf. Daarin zitten belangrijke aspecten zoals de social media planning, beeldmateriaal, tone-of-voice en meer.

Hoger in Google (SEO)

Hoger ranken in Google is een van de pijnpunten van veel ondernemers. Het houdt namelijk niet op bij het alleen hebben van een (nieuwe) website en webshop. Het kan zijn dat je website nog niet volledig geoptimaliseerd is en daardoor niet goed vindbaar is. Op dit punt ondersteunen we je graag. We analyseren je website en rankings in Google en maken een plan om je website te laten stijgen in Google. Dit wordt ook wel SEO (Search Engine Optimization/zoekmachineoptimalisatie) genoemd. In tegenstelling tot SEA is SEO altijd goed voor de lange termijn. Je betaalt bij SEO niet voortdurend kosten per klik zoals bij SEA.

Nieuwe website laten maken

Heb je nog geen website of webshop of is je website/webshop niet meer van deze tijd? Laat dan een nieuwe website maken. Met een nieuwe website zijn je laadtijden korter, is je design beter en beschikt je website over de juiste tools om deze beter vindbaar te maken in Google. Daarnaast wordt de website of webshop ook geoptimaliseerd voor tablet en mobiel (responsief).

Transparante online marketing

Bij Bureau Magneet online marketing hechten we veel waarde aan een goede en transparante samenwerking. Daarom geven we je periodiek uitleg over de geboekte resultaten van de voorgaande periode en lichten we onze werkzaamheden toe. Aan de hand van een live dashboard kun je de resultaten van elke gewenste periode zelf terugzien.

Bureau Magneet - online marketing bureau Limburg
Aan de slag met Bureau Magneet om je online marketing in Limburg of daarbuiten doeltreffend te maken? Neem dan eenvoudig contact met ons op middels het contactformulier of bel ons via 0772083174.