Online marketing Limburg

Ben jij op zoek naar het online marketing bureau van Limburg? Dan ben je bij Bureau Magneet aan het juiste adres. Bureau Magneet is hét online marketing bureau van Limburg met een flinke dosis ervaring op diverse gebieden; online marketing, advertising, social media marketing, SEO/SEA, copywriting en websites. Je kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende vragen, niets is ons te gek. Wij gaan de uitdaging graag samen met je aan!

Met een team van specialisten met ieder een eigen vakgebied staan wij dagelijks voor je klaar. De deur van ons kantoor gelegen in Venlo, Limburg staat dagelijks voor iedereen open.

Als online marketing bureau in Limburg helpen wij onze klanten met het inzetten van diverse marketingtools om voor een optimale zichtbaarheid, groot bereik, conversie en uiteindelijk groei te zorgen. Wat wil je bereiken? Dit is de eerste vraag die we tijdens het kennismakingsgesprek stellen, waarna we aan de slag gaan met het uitwerken van een concreet plan passend bij de vragen en behoeftes van onze klanten.

Waarmee kunnen wij jou van dienst zijn?

SEA

SEA staat voor search engine advertising en betekent kortgezegd het adverteren op Google. Wil jij hoog in Google ranken en als eerste gevonden worden? Dan is dit de juiste tool! Als specialist helpen we je daar graag bij. We ontwikkelen de juiste advertentiecampagne(s) op maat, om jouw positie binnen Google zo sterk mogelijk te maken.

Advertising

Online zichtbaar zijn via advertising is een van de belangrijkste tools die ingezet dient te worden. Iedere advertentiecampagne is op maat gemaakt en wordt ingezet op de juiste kanalen passend bij de doelgroep en doelstellingen. Met als uiteindelijke doel om online zichtbaar te zijn op een manier die past bij de doelgroep en de aangeboden producten/diensten.

SEO

Naast het hoger ranken binnen Google middels SEA advertenties, kan de vindbaarheid nog meer geoptimaliseerd worden via SEO (search engine optimization).
Met SEO wordt jouw website of webshop beter vindbaar binnen Google op de lange termijn doormiddel van het toepassen van de juiste zoekwoorden.

Social media beheer

Vaak is het beheren van social media marketing voor veel bedrijven een side job, die stiekem wat meer tijd en onderhoud vraagt dan in eerste instantie verwacht wordt. Dat nemen we graag

uit handen van je! Met een heuse content marketeer in huis die zorgt voor een duidelijke social media strategie en die dit operationeel doorvoert, heb je totaal geen omkijken meer.

Copywriting

De teksten op je website, in advertenties en op je social media kanalen zijn enorm belangrijk voor de vindbaarheid, maar ook om een bepaalde tone-of-voice neer te zetten. Vaak huur je hier los een copywriter voor in, maar ook dit is een onderdeel binnen onze werkzaamheden. Door het schrijven van pakkende teksten weet jij de doelgroep op de juiste manier te raken, binden en boeien.

Website maken en beheren

Is jouw website toe aan een nieuwe look&feel? Of heb je überhaupt nog geen website, maar kun je er wel een gebruiken? Zet ons dan aan de slag! Wij zorgen dat jouw (vernieuwde) website er strak bijstaat, sneller laadt dan ooit en ook nog eens voldoet aan de juiste eisen om zo goed mogelijk vindbaar te zijn binnen het online speelveld.

Resultaten

De resultaten, hetgeen waar het in the end allemaal om draait! Wij van Bureau Magneet communiceren open en eerlijk over de geboekte resultaten. Iedere periode geven wij tekst en uitleg over onze werkzaamheden en de bijbehorende resultaten. Waar nodig sturen we bij en stellen we nieuwe doelen op. Aan de hand van een real-time dashboard kun jij op ieder moment van de dag alle resultaten inzien.

Dus kun je wel wat extra hulp gebruiken bij bovenstaande? En wil je aan de slag met Bureau Magneet online marketing in Limburg of daarbuiten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons via 077-2083174.

Bureau Magneet – online marketing bureau Limburg