Online marketing Venlo

Bureau Magneet is een online marketing Bureau in Venlo. Wij bieden full-service ondersteuning op het gebied van online marketing voor bedrijven in de B2B, B2C en culturele sector. Samen gaan we aan de slag met het opstellen van een heldere en transparante online marketing strategie en werken we toe naar online en meetbaar resultaat.

Stap voor stap naar online succes

Onze online marketingspecialisten helpen je bij het opstellen van een heldere strategie. Natuurlijk gaan we niet aan de slag voordat we een gezamenlijke "click" hebben. In een kennismakingsgesprek bespreken we waar jouw bedrijf nu staat. Van welke kanalen maken jullie gebruik en waar liggen mogelijk al kansen? Waar staan jullie nu en waar willen we naartoe? Om inzicht te krijgen in de huidige online prestaties duiken we vervolgens met de neus in de cijfers. De huidige kanalen en alle relevante data-bronnen worden geanalyseerd. Dit gebruiken we als vertrekpunt voor het opstellen van de strategie. We gaan vervolgens aan de slag met een prognose van de grootte van de potentiƫle doelgroep(en) op geografisch gebied en maken we meetbare doelstellingen (KPI's) op. Het aanvalsplan komen we vervolgens bij jou op lokatie presenteren.

Customer Journey: van oriƫnteren naar beslissen!

In 9 van de 10 gevallen begint een consument of medewerker van een bedrijf met online (!) oriƫnteren. Welke producten, diensten of services zijn het meest geschikt, wat zijn de kosten en wat zeggen mensen hierover? (reviews). Bij het opstellen van de ideale online customer journey voor jouw bedrijf kijken we naar welke kanalen in welke fase het meest geschikt zijn. We gaan van See (zichtbaarheid, iemand kent je nog niet) naar Think (oriƫntatie en overweging) om uit te komen bij de Do-fase (iemand koopt je product). Als laatste gaan we over in de Care-fase, waarin we willen stimuleren dat een klant fan van jouw producten of diensten wordt en klant blijft. Aan iedere fase koppelen we verschillende kanalen. Bijvoorbeeld: Google Ads, Social Media, Display advertising of marketing automation.

Vanuit hartje Venlo staan onze online marketing specialisten dagelijks voor je klaar. Meer weten over onze online marketing aanpak? Laat je kanalen werken als een magneet en neem direct contact op.